Groot orkest

 Het groot orkest staat sinds dit seizoen onder leiding van Ludo Roijen. Het groot orkest repeteert op zondagochtend in Gemeenschapshuis Concordia van 10.30-12.30.

"Als klein jongetje heb ik mijn ouders moeten smeken om eindelijk te mogen starten met muzieklessen; de saxofoon was groter dan ik zelf, maar dat mocht de pret niet drukken."

Na gestart te zijn met lessen bij de fanfare van Hulsberg, werd Ludo lid van harmonie Sint David Voerendaal; de vereniging waar ook  opa en vader lid van waren. Ludo is bij twee verenigingen 'opgegroeid' als muzikant, naar eigen zeggen. Naast het spelen bij deze twee verenigingen, musiceerde hij ook bij de fanfare St. Ceacilia Ubachsberg.

Na het behalen van zijn HAVO diploma aan het Sintermeerten college te Heerlen, heeft Ludo aan het conservatorium gestudeerd te Maastricht. In 2001 studeerde hij af in de hoofdvakken schoolmuziek en HaFa- directie, dit laatste bij hoofdvakdocent Pierre Kuijpers. Tijdens- en na het afstuderen, was Ludo als dirigent verbonden aan verschillende verenigingen. Naast zijnwerkzaamheden als dirigent, is Ludo als docent muziek en docent Theory of Knowledge verbonden aan het United World College te Maastricht.

Voor Ludo staat samen muziek maken, op een respectvolle en realistische wijze, altijd voorop. Daarnaast is Ludo vakbekwaam, enthousiast in het ontwikkelen van nieuwe creatieve concepten, geduldig en doortastend. In ons groot orkest kun je meespelen wanneer jij dat wil. Uiteraard gaat dit in overleg met de dirigent, maar voorop staat; 

''Samen muziek maken, jong en oud, in een ontspannen sfeer''

Verenigingslokaal Gemeenschapshuis Concordia
Bezoek- en postadres      Prins Hendriklaan 386, 6443 AE Brunssum
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rekeningnummer NL12 RABO 0109 3428 95

KVKnummer                     40186079

 

Lees hier ons Privacy beleid Harmonie Orkest Brunssum 1907