Opstart orkest
 

Snel na de start bij de muziekschool gaan de leerlingen al deelnemen aan het eigenlijke muzikale verenigingsleven, ons Opstart-Orkest.

Dit is een klein beginners-orkest waarin onder leiding van Jos Kuipers op een ontspannen manier muziek wordt gemaakt. Iedere week vindt er een repetitie plaats in gemeenschapshuis Concordia om 9.30.

Het beginnersensemble zal ongeveer 10 weken na de start op de muziekschool de eerste repetitie houden. Dit komt meestal neer op oktober. Op deze manier krijgen de leerlingen meteen de kans op het geleerde samen met hun muzikale collega’s in de praktijk te brengen. In dit ensemble zitten de leerlingen 2 jaar. Het eerste jaar als beginnend muzikant, het 2e jaar als “coach” voor de nieuwe leerlingen.  
 

We vinden het bij het HOB belangrijk dat een leerling zich meteen thuis voelt bij de vereniging en ook de vereniging ziet. De zondagochtend in gemeenschapshuis Concordia is dan ook ‘onze’ ochtend. Alle orkesten repeteren tussen 9.30 en 12.30. De nieuwe jonge leden leren zo meteen de hele vereniging kennen op een laagdrempelige manier.

Het Opstart orkest repeteert elke zondagochtend van 9.30-10.15.

Verenigingslokaal Gemeenschapshuis Concordia
Bezoek- en postadres      Prins Hendriklaan 386, 6443 AE Brunssum
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rekeningnummer NL12 RABO 0109 3428 95

KVKnummer                     40186079

 

Lees hier ons Privacy beleid Harmonie Orkest Brunssum 1907